Beste mensen,
Op 6 november aanstaande doe ik mee aan de sponorspringwedstrijd voor manege Lis Hartel. Mijn doel is om het adoptiegeld voor paard George bij elkaar te springen: € 1500,00 voor één jaar.

George is een Connemara ruin van 14 jaar. Sinds 2016 maakt hij deel uit van de Lis Hartel kudde. Hij is liever lui dan moe. Je moet als ruiter écht je best doen om hem in beweging te krijgen. George is het maatje van mijn zoon Samuel, die hem vrijwel altijd wél in beweging krijgt.

Waarom vraag ik jouw hulp?

Lis Hartel is een manege voor kinderen, jongeren en volwassenen met een al dan niet zichtbare beperking. Er werken maar vijf medewerkers in loondienst, de rest wordt gedaan door vrijwilligers die meehelpen de paarden te verzorgen, de stallen uit te mesten en meelopen met ruiters die niet zelfstandig kunnen rijden.

Het runnen van een manege is kostbaar. Uit de opbrengst van de sponsorspringwedstrijd wordt de aanschaf en onderhoud van huisvesting en materialen betaald, maar het is vooral ook bedoeld voor het bekostigen van de aanschaf en verzorging van de kudde van 16 paarden. Acht paarden zijn geadopteerd door bedrijven of personen, deze adoptanten betalen een bedrag van € 1.500,-- per jaar. Acht paarden kunnen nog geadopteerd worden, zoals George.

Ik zou het geweldig vinden als jullie mij willen helpen om dit bedrag bij elkaar te springen. Je kunt kiezen voor een bedrag per punt (twee jaar geleden sprong ik 282 punten) of voor een vast bedrag. Wanneer je besluit mij te sponsoren, stuur mij dan even een mail, dan stuur ik jou mijn bankgegevens.
Natuurlijk kun je ook Lis Hartel rechtstreeks sponsoren, een paard adopteren of…. Kijk dan even op hun site.

Je bent van harte welkom om te komen kijken op 6 november. De manege is gehuisvest op het terrein van Bartiméus,

Oude Arnhemse Bovenweg 3
3941 XM Doorn.

Ik hoop op een overweldigende respons van jullie!

e-max.it: your social media marketing partner